Ravintolisillä tarkoitetaan elintarvikkeita, joiden tarkoituksena on täydentää tavanomaista ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää mm. vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, kuituja, rasvahappoja, probiootteja ja erilaisia kasviperäisiä ainesosia.

 

Rohdosvalmisteet sisältävät lääkekasveista saatuja aineosia. Ne jaetaan kasvirohdosvalmisteisiin ja perinteisiin kasvirohdosvalmisteisiin.

Perinteisellä kasvirohdosvalmisteella tarkoitetaan sellaista ihmiselle tarkoitettua lääkevalmistetta, jonka vaikuttavina aineina on kasviperäisiä aineita, kasvirohdostuotteita tai niiden yhdistelmiä. Perinteinen kasvirohdosvalmiste voi sisältää myös vitamiineja ja kivennäisaineita, jos ne edistävät kasviperäisten vaikuttavien aineiden vaikutusta.


Solumineraalit® on valmistettu Euroopan maaperästä saatavista puhtaista kivennäisaineista. Ne ovat keholle tuttuja rakennusaineita, joilla pyritään poistamaan mineraalien puutostiloja solutasolla. Solutason mineraalipuutoksia arvioidaan joko Antliz-analyysin tai oirekuvan perusteella. Solumineraaleja voidaan käyttää joko sisäisesti tabletteina tai ulkoisesti voiteena tai näiden yhdistelmänä.

 

Bach kukkauutteet - henkilökohtainen hoitopullo

Bach kukkauutteilla vaikutetaan nimenomaan jokapäiväisiin tunneperäisiin haasteisiin ja niillä voidaan poistaa negatiivisten tunnetilojen aiheuttamaa stressiä. Tämä on hyvin luonnollinen, nopea ja tehokas tapa päästää irti negatiivisuudesta, stressistä ja saada elämään positiivisuutta, valoa ja terveyttä.

 

Aromaterapia

Eteeriset öljyt vaikuttavat ihmiseen joko hengityksen tai ihon kautta. Iholla ne imeytyvät osaksi verenkiertoon ja osaksi niistä tulee hermoston kautta neurologinen impulssi aivoille. Näin eteeriset öljyt viestittävät elimistölle miten reagoida esim. virkistyäkö vai rentoutua.

 

Elintarvikkeita; yrttiteetä, kylmäpuristettuja kasviöljyjä, siemeniä, gluteenittomia/maidottomia/munattomia herkkuja...valikoima vaihtelee...

 

Lahjatavaroita; Ruskovillaa, vaihteleva valikoima sauna- ja suolatavaroita, aromaterapia-korvakoruja

 

Pesuaineet ja ihonhoito; Kalyana voiteet ja hammastahnat (sis.solumineraaleja), ihonhoitotuotteita, sappisaippua, hybridi pesupallo pyykille, Mummi ja minä pesuaineita